Община мъглиж - официален сайт

Благотворителна инициатива: „ с грижа за децата”

ПП ГЕРБ Община Мъглиж в началото на нова благотворителна инициатива: „ с грижа за децата”

 

     На 10 март 2015 г.Общинското ръководство на ПП ГЕРБ Мъглиж даде началото на благотворителна инициатива под надслов „ с грижа за децата”, която ще обхване различни целеви групи от населението на общината и ще продължи до 15 август 2015 г.
     Първото мероприятие се проведе в салона на НЧ „ Пробуда” гр. Мъглиж с любезното съдействие на г-н Радостин Русев ( мистър Раксон) и бе насочено към децата от двете предучилищни групи на ОДЗ „ Камбанка”, учениците от 1 до 4 клас на ОУ „ Христо Ботев „ гр. Мъглиж и децата със специални потребности от училище „д-р Петър Берон” гр. Мъглиж. На прекрасното магическо шоу присъстваха 165 деца, техните учители, родители, кметът на Общината и част от Общинското ръководство на ПП ГЕРБ. В продължение на 75 мин.малчуганите имаха невероятната възможност да съпреживеят част от фокусите на мистър Раксон, някои от които представени до този момент единствено по сцените на други европейски страни като Франция и Белгия.
     Общинското ръководство на ПП ГЕРБ ще направи всичко възможно подобно магическо шоу да се проведе и в останалите населени места от община Мъглиж.
     На 18 март 2015 г. спектакълът ще се проведе във физкултурният салон към ОУ „ Христо Ботев” с. Ягода, като гости на представлението се очаква да бъдат 100 деца, ученици от 1 до 4 клас и около 20 деца от предучилищната група на ОДЗ „ Първи юни „ с. Ягода.
Тази благородна инициатива на ПП ГЕРБ гр. Мъглиж не е самоцелна. Идеята на Общинското ръководство е да се внесе, макар и в малка степен, разнообразие в „сивото” и „монотонно” ежедневие на нашите деца.

ПП ГЕРБ Община Мъглиж

Анкета

Определяте ли страницата на Общинска Администрация за функционална, с точна и коректна информация?