Община мъглиж - официален сайт

Кметът на Мъглиж спечели приза „Кмет на гражданите“

За поредна година на тържествена церемония, порталът на българските общини kmeta.bg, награди най-заслужилите кметове на общини в различни категории.

В най-желаната категория, в която гражданите дават най-обективната оценка за своя градоначалник, като му засвидетелстват уважение и доверие, в оспорвана битка за приза Кмет на гражданите, влязоха няколко кмета на общини с жители под 20 000 души. Призът „Кмет на гражданите” спечели г-н Господин Господинов, Кмет на Община Мъглиж, който за втора поредна година е отличен с висока и престижна награда на kmeta.bg. Наградата връчи адвокат Таня Бузева пред Председателят на народното събрание - г-жа Цецка Цачева и министри от новосформирания кабинет:

"Уважаема г-жо Председател на народното събрание, уважаеми госпожи и господа министри, скъпи колеги,
Първо искам да благодаря на организаторите, благодарение на които, проблемите, болките и несгодите на населението бяха чути от институциите. Благодаря на хилядите хора, които гласуваха за мен. Това са отрудени и заслужаващи уважение хора от община Мъглиж, но също така и много хора от другите общини, които са оценили работата ми като градоначалник. Остава само да ви поканя да видите с очите си красотата на Мъглиж и мъглижани, прочути със своята гостоприемност, на които сега ще кажа:

Мъглижани, Мъглиж отново е пръв!"

Анкета

Определяте ли страницата на Общинска Администрация за функционална, с точна и коректна информация?