Община мъглиж - официален сайт

НА ИЛИНДЕН - КАТО НА ПРАЗНИК

   Потребителите на Дневен център за възрастни хора „Зорница” град Мъглиж, бяха посетени от пенсионерите на Пенсионерски клуб - село Едрево, общ. Николаево на Илинден -20.07.2017 г. Това е най-обичаният летен празник по време на жътва и вършитба. Гостите се запознаха, както с персонала и потребителите на социалната услуга, така и с дейността на дневния център от г-жа Татяна Трифонова – Управител на ДЦ „Зорница”. Те присъстваха и на презентацията за големия християнски празник, която бе подготвена от г-жа Ваня Иванова – Психолог към центъра.
    Певческата група „Зора” при ДЦ ”Зорница” с ръководител Татяна Карастоянова също допринесе за празника. Тя създаде приятна атмосфера със своите песни и
приканваше потребителите да се веселят и танцуват. Те поздравиха всички с песните: „Българка”,”Писмо ти пиша” и „Майчина обич”. Празникът продължи с кръшни хора.
   На всички гости бяха раздадени, изработените от потребителите цветчета от дървени шишчета и цветна хартия с наименованието на социалната услуга за спомен от тяхното гостуването си.
   Гостуването продължи с разглеждане на Мъглижкия манастир „Св.Николай Чудотворец” и реставрираната Стая-музей на Васил Левски в манастира.

Анкета

Определяте ли страницата на Общинска Администрация за функционална, с точна и коректна информация?