Община мъглиж - официален сайт

ПРОВЕДЕ СЕ СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА ТАЛАНТИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ”КАТО ЗВЕЗДИТЕ”

НА 10 НОЕМВРИ 2017 Г., ПОД ПАТРОНАЖА НА ОМБУДСМАНА НА РЕПУБЛИКАТА Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА И КМЕТА НА ОБЩИНА МЪГЛИЖ ГОСПОДИН ГОСПОДИНОВ, В ОБЩИНА МЪГЛИЖ СЕ ПРОВЕДЕ СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА ТАЛАНТИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ”КАТО ЗВЕЗДИТЕ”.

   Община Мъглиж беше домакин на седмото издание на детския пътуващ фестивал "Като звездите", който се проведе в реновираното читалище на с. Ветрен. Омбудсманът на Р.България г-жа Мая Манолова и кметът на Община Мъглиж г-н Господин Господинов приветстваха 107-те деца от социални домове от цялата страна, участващи във фестивала. Малките таланти получиха и огромна кошница с цветя от премиера Бойко Борисов, а водосвет за здраве бе отслужен от Старозагорският митрополит Киприан заедно със свещеници от селската енория. Директорът на Фестивала Ирена Анастасова връчи почетна грамота на Мая Манолова и на кмета на Мъглиж Господин Господинов за подкрепата им и тази година да има издание на фестивала "Като звездите".
     По-рано през деня, г-жа Манолова и г-н Господинов се поклониха в манастира "Свети Николай" край гр. Мъглиж и разгледаха монашеската килия на дякон Левски. Омбудсманът на Републиката се ангажира да подкрепи усилията на общинската управа за намиране на средства за ремонт на духовната обител, съградена през 1207 г.

Анкета

Определяте ли страницата на Общинска Администрация за функционална, с точна и коректна информация?